Meny

Advokatfirmaet Norjus - Introduksjon

Fagområder

Nyheter og juridiske artikler

Foreign clients

Hvem er klienter hos NorJus?

Privatpersoner

som trenger hjelp i ulike sammenhenger benytter våre tjenester, for eksempel i forbindelse med oppsigelse, ved ektefelle/samboer-spørsmål, ved opprettelse av testament, i tilknytning til eiendomsspørsmål osv.

Arvinger

i en rekke store og små dødsbo tar hvert år kontakt med oss vedrørende arveoppgjør, dødsboskifte og rådgivning. De fleste arvingene bor i Norge, og noen i andre land, særlig Sverige og Danmark, men også andre steder, fra Australia til USA. Vi gir deg med glede referanser. Norges nest største begravelsesbyrå, T.S. Jacobsen og Fonus henviser til oss etterlatte som ønsker juridisk bistand.

50 små og mellomstore bedrifter

(opp til kr 50-100 mill i omsetning) i Oslo-området bruker våre tjenester. Bedriftene er i ulike bransjer, bl.a. grafisk, IT, transport-, investerings-, konsulent, service og ingeniør-/håndverksvirksomhet.
Vår bistand ligger hovedsaklig innenfor områdene selskapsrett, kontraktsrett, arbeidsrett, finansiering og gjeld/inkasso. Vi gir deg med glede referanser fra våre klienter.

130 norskeide plateselskaper

over hele landet har rett til juridisk rådgivning fra advokat Eivind Bergh-Jacobsen i NorJus gjennom FONO (Foreningen Norske Plateselskaper).
Advokat Eivind Bergh-Jacobsen har på oppdrag for FONO, Gramart (Grammofonartistenes Forening) og NOPA (Norske Populærautorer) bidratt til utarbeidelsen av flere av standardkontraktene i musikkbransjen.

Hva mener klientene om NorJus?

Les klientuttalelser her.

NorJus' temasider

Arveavgiftskalkulator

Arveavgiftskalkulator

Kontakt NorJus

Telefon 22 55 51 80
Fax 22 44 54 60
E-post
Adresse
Postboks 5081
Majorstuen
0301 Oslo
Besøks-adresse Pilestredet 75D

Veibeskrivelse med kart