Kundeuttalelser

Vi har uoppfordret fått svært mange positive og hyggelige uttalelser fra våre klienter. Nedenfor står noen få av disse uttalelsene.

Det kan lett oppfattes som skryt når vi på denne måten siterer positive uttalelser. Hensikten er imidlertid ikke å skryte, men å gi deg som ikke kjenner oss fra før, trygghet for at vi alltid vil gjøre vårt beste.

Vi har anonymisert uttalelsene, men setter deg gjerne i kontakt med dem som har uttalt seg.

 

JL, Stockholm

Tack för information och dokumentation. Stort tack även för kompetent och omsorgsfull hantering av NNs dödsbo. Det har känts tryggt och bra, särskilt med tanke på rådande omständigheter. Jag har också satt stort pris på din vänlighet i våra kontakter.

JJ, G-koncernen, Stockholm

Stort tack för ditt stöd och dina goda råd! Vi har nu tagit oss igenom nålsögat, och ligger på plan, både ekonomiskt och tidsmässigt!

UD, Oslo

Jeg må bare få si at jeg kunne ikke ha fått bedre bistand av noen andre!  Jeg har opplevd dere som meget pålitelige, oversiktlige og redelige mennesker å ha med å gjøre.  Det har virkelig vært fint å kunne stole på at dere tok de beste beslutningene på mine vegne, og jeg kommer ikke til å nøle med å ringe dere igjen når jeg trenger det.

RHG, Oslo

Tusen takk for fantastisk service! … Nå er alt i orden.  Endelig! Etter så mange år føles dette bare fantastisk bra!

CY, Oslo

Tusen takk for en meget god innsats I denne lange og slitsomme prosessen. Dere har vist tålmodighet, empati og god dømmekraft hele veien og det setter jeg enormt pris på. Jeg anbefaler dere gjerne videre.

BFT, Oslo

Brevet dere formulerte har nok hatt mye å si for dette utfallet.  Takk for god bistand fra dere i saken!

LB, Oslo

Takk for samarbeidet i året som har gått!  Dere har vært en utrolig støtte for meg. Dere har vist en medmenneskelighet, empati, dyktighet og varme som jeg sjelden har opplevd maken til!

KF, Oslo

Takk for hyggelig møte.  Venninnen min smilte godt da jeg sa jeg følte meg i trygge hender hos deg.  Jeg var den 3. av venninnene hennes hun hadde sendt til dere. Og alle følte seg godt ivaretatt.

ER, USA

We would like to thank you for helping us through this very difficult time in our lives.  Your speed and efficiency made a potentially very complicated process very easy for us.  You could not have been more kind and helpful.  For that we will always be grateful.  Thank you again.

EJN, Oslo

Jeg vil takke dere for all hjelp i året som har gått.  Selv om det har vært et forretningsforhold, har jeg likevel følt at dere har hatt spesiell omtanke for meg.